Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής


α) Κατάθεση στην τράπεζα


Ως αιτιολογία θα πρέπει να αναφέρεται το Ον/μο σας και τον αριθμό παραγγελίας. Επίσης παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail στο info@ntzoufra.gr.

Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι ο εξής:

ALPHA BANK


156002002017005
IBAN: GR5501401560156002002017005


 
β) Πιστωτική & Χρεωστική Κάρτα


Η πληρωμή γίνεται μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover μέσω του συστήματος e-Commerce της ALPHA BANK (αποθηκεύονται τα τραπεζικά σας δεδομένα σε ασφαλείς servers - εμείς δεν έχουμε καμία πρόσβαση σε αυτά), όπου μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και συμπληρώνοντας απλά τα στοιχεία της κάρτας ολοκληρώνεται η πληρωμή.

 
γ) Αντικαταβολή

 


Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση 2€.

 

 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.